آشپزی

گودا مک و پنیر دودی (پخته شده)

گودا مک و پنیر دودی (پخته شده)

مک و پنیر گودا دودی (پخته شده) یک غذای راحتی غنی و خوشمزه است که با باورنکردنی ترین سس پنیر و پاستا ماکارونی کاملا پخته شده تهیه می شود. این ظرف غذای ماکارونی دلچسب با 3 نوع پنیر مختلف پر شده است و روی آن لقمه های بیکن ترد برای ترد بیشتر قرار داده شده است.

freshly baked smoked gouda macaroni and cheese

این ظرف غذای خامه ای فوق العاده خامه ای که فقط در 30 دقیقه آماده می شود، برای یک وعده غذایی سریع در شب یا یک غذای جانبی شگفت انگیز تعطیلات عالی است.

a spoonful of smoked gouda Mac and cheese
گودا مک و پنیر دودی (پخته شده) 14

این دستور پخت پنیر ماکارونی پخته خانگی فوق العاده آسان است، طعم فوق العاده ای دارد و برای جمعیت بسیار لذت بخش است. کلید موفقیت این است که سس پنیر را درست تهیه کنید و پاستا را کمی نیم پز بپزید.

برای سس پنیر کاملا خامه ای، من 3 نوع پنیر مختلف (گودا دودی، چدار بالغ و استیلتون) را به سس بشامل اضافه می کنم و آن را با پودر خردل طعم دار می کنم. با خیال راحت از انواع مختلف پنیر برای ایجاد ترکیب پنیر عالی خود استفاده کنید.

smoked gouda Mac and cheese topped with crispy bacon bites
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 15

اگر به غذاهای ماکارونی پنیری و خامه ای علاقه دارید، حتماً به این پاستای میگوی خامه ای نگاهی بیندازید. و پاستای کوفته سوئدی تند و خامه ای.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • درست کردن آن با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است و طعم فوق العاده ای دارد.
  • این دستور غذای مک و پنیر گودا دودی یک دستور العمل کاملاً خوشایند است که همه ازجمله افراد متهور آن را دوست دارند!
  • این یک غذای راحتی عالی است که می توانید آن را به عنوان یک غذای آرامش بخش در روزهای هفته یا یک غذای جانبی چشمگیر تعطیلات سرو کنید.
  • می‌توانید با انتخاب پنیر و طعم‌دهنده‌ها/تاپینگ‌های مورد علاقه‌تان، تنوع خود را درست کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for smoked gouda Mac and cheese
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 16
  • پاستا –ماکارونی یا صدف گزینه های عالی برای این غذای ماکارونی هستند. با این حال، می‌توانید از هر پاستا کوچکی که روی سس پنیر خامه‌ای نگه داشته شود، استفاده کنید.
  • پنیر – من از گودای دودی، چدار بالغ و استیلتون برای این دستور پخت ماک و پنیر استفاده می کنم. پیش بروید و از موارد دلخواه خود استفاده کنید. از استفاده از پنیر آماده رنده شده خودداری کنید، آن را خودتان از یک تکه پنیر رنده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
  • کره – از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. برای تهیه بشامل، قبل از اضافه کردن آرد، مطمئن شوید که کاملا آب شده است.
  • شیر– من برای سس بشامل از شیر پرچرب یا نیمه چرب استفاده می کنم. آن را به آرامی در دسته های کوچک به مخلوط کره و آرد اضافه کنید تا سس مخملی به دست آید.
  • آرد سوخاری – من از آرد سوخاری پانکو برای تردی بیشتر استفاده می کنم اما شما می توانید از هر نوع آرد سوخاری که در دست دارید استفاده کنید.
  • بیکن– از بیکن مورد علاقه خود استفاده کنید تا به مک و پنیر گودا دودی خود ظاهری ترد بدهید. اختیاری است اما به شدت توصیه می شود!

چگونه مک و پنیر گودا دودی عالی درست کنیم؟

تهیه این پنیر ماکارونی گودا دودی بسیار خامه ای به طرز شگفت آوری آسان و ساده است. در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:

یک قابلمه بزرگ پر از آب را برای پخت پاستا روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد، نمک زیادی را به همراه پاستا اضافه کنید و آن را هم بزنید.

ماکارونی را چند دقیقه کمتر از آنچه روی بسته بندی ذکر شده است بپزید، در حین پخت در سس به پختن ادامه می دهد.

فر فن را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید. وقتی پاستا در حال پختن است سس پنیر خود را شروع کنید.

یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا سس پنیر خود را شروع کنید.

کره را به قابلمه اضافه کنید، بگذارید ذوب شود و آرد را هم بزنید. با استفاده از یک کفگیر چوبی یا لیسک خوب مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه با هم زدن تمام مدت بپزید.

melted butter is mixed with flour for making roux
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 17

مقداری از شیر گرم را هر چند مرتبه با همزن بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.

برای چند دقیقه با حرارت ملایم بپزید و تمام مدت هم بزنید تا سس غلیظ شود و طعم آرد از بین برود.

the milk is added slowly to the roux for making béchamel sauce
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 18

تابه را از روی حرارت بردارید و نمک، پودر خردل و پنیر استیلتون را با همزن بزنید.

salt, pepper and mustard powder are added to béchamel
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 19

گودای دودی رنده شده و پنیر چدار را به سس اضافه کنید.

smoked gouda and cheddar are added to the sauce
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 20

وقتی پاستا پخت، آن را آبکش کنید و با سس پنیر به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پنیر ماکارونی را به یک ظرف پخت منتقل کنید.

macaroni cheese is placed in a baking dish
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 21

و سپس روی آرد سوخاری پانکو بپاشید.

panko breadcrumbs are sprinkled on macaroni cheese
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 22

ظرف پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و آن را به مدت 10-15 دقیقه بپزید، تا زمانی که پنیر ذوب شود و قسمت بالایی آن کمی قهوه ای شود.

smoked gouda Mac and cheese is baked until slightly browned
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 23

در حین پخت پنیر ماکارونی، تکه های بیکن ترد را آماده کنید.

پنیر ماکارونی را از فر خارج کرده و آن را با تکه های بیکن ترد و جعفری خرد شده تزئین کنید.

baked Mac and cheese is garnished with crispy bacon pieces and chopped parsley
گودا مک و پنیر دودی پخته شده 24

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

چه چیزی با گودا مک و پنیر دودی خوب می شود؟

می توانید این گودا مک و پنیر دودی خامه ای را به عنوان غذای اصلی همراه با یک کاسه سالاد با طراوت مانند سالاد ازمه (آسیلی ازمه)، کوبان سالاتاسی (سالاد ترکی شپرد)، یا گاورداگی سالاتاسی (سالاد گوجه فرنگی و گردو).

اگر می‌خواهید آن را به عنوان غذای جانبی سرو کنید، این پنیر ماکارونی کاملاً با سوسیس سرخ کن بادی سازگار است. , بامیا – خورش بامیه ترکی، امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی)، کوفتای بره کبابی ترکی – ایزگارا کوفته و شانه بره آهسته پخته شده.

نکات برتر از سرآشپز

  • ماکارونی را چند دقیقه کمتر از آنچه روی بسته بندی ذکر شده است بپزید، در حین پخت در سس پخته می شود.
  • وسوسه نشوید که پنیر رنده شده بخرید! پنیر خود را با استفاده از رنده جعبه زیرا پنیر از قبل رنده شده حاوی مقداری پوشش است که از پنیر جلوگیری می کند. ذوب شدن
  • سس بشامل پنیری مهمترین بخش دستور پخت است. اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه هر بار سس بشامل کاملا ابریشمی درست کنید.
  • اگر می‌خواهید پوسته و رنگ بیشتری روی مک و پنیر گودای دودی خود داشته باشید، آن را بعد از ۱۵ دقیقه پخت در فر از قبل گرم شده، ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم گودا مک و پنیر دودی را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید دستور غذا را طبق دستورالعمل تهیه کنید، انتقال دهید. آن را در یک ظرف پخت قرار دهید، بگذارید کاملا خنک شود و آن را تا 3 روز یا تا زمانی که بخواهید آن را بپزید در یخچال نگه دارید.
حتماً قبل از پخت ظرف خود را به دمای اتاق برسانید و آن را بپزید تا داغ شود و حباب بزند، حدود 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت).

نحوه ذخیره سازی باقیمانده غذا؟

مصرف باقی مانده در یخچال تا پنج روز در ظرف دربسته نگهداری می شود.
اگر می‌خواهید باقیمانده‌ها را بیشتر نگه دارید، می‌توانید تا 3 ماه آن‌ها را فریز کنید. با این حال، بافت کمتر خامه ای خواهد بود، اما همچنان طعم شگفت انگیزی دارد.

آیا می توانم از پخت مک و پنیر گودا دودی صرف نظر کنم؟

البته که می توانید! پاستا را حتما همانطور که روی بسته بندی درج شده بپزید به جای کم پز کردن. می‌توانید بعد از مخلوط کردن با سس آن را مستقیماً از ماهیتابه بخورید یا چند دقیقه زیر مرغ گوشتی قرار دهید تا روی آن سریع قهوه‌ای شود.

برای دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این گودای دودی غنی و خامه ای مک و پنیر (پخته) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

daafd988d8afd8a7 d985daa9 d988 d9bed986db8cd8b1 d8afd988d8afdb8c d9bed8aed8aad987 d8b4d8afd987 6485f858d2355

گودا مک و پنیر دودی (پخته)

آیلا کلولی

ماکارونی و پنیر گودا دودی پخته، غذای راحتی غنی و خوشمزه است که با باورنکردنی ترین سس پنیر و پاستا ماکارونی کاملا پخته شده تهیه شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی آمریکایی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 948 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • یک قابلمه بزرگ پر از آب را برای پختن پاستا روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

  • وقتی آب به جوش آمد، نمک زیادی را به همراه پاستا اضافه کنید و آن را هم بزنید.

  • پاستا را چند دقیقه کمتر از آنچه در بسته بندی گفته شده بپزید، در حین پخت همچنان در سس پخته می شود.

  • فر فن را روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید. وقتی پاستا در حال پختن است سس پنیر خود را شروع کنید.

  • یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا سس پنیرتان شروع شود.

  • کره را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید ذوب شود و آرد را هم بزنید. با استفاده از یک کفگیر چوبی یا لیسک خوب مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه با هم زدن تمام مدت بپزید.

  • کمی شیر گرم را در یک زمان با همزن مداوم هم بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.

  • چند دقیقه با حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود و طعم آرد از بین برود.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و نمک، پودر خردل و پنیر استیلتون را با همزن بزنید.

  • گودای دودی رنده شده و پنیر چدار را به سس اضافه کنید.

  • وقتی پاستا پخته شد آبکش کنید و با سس پنیر به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • پنیر ماکارونی را داخل ظرف پخت بریزید و روی پانکو بپاشید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شده و روی آن کمی قهوه ای شده است.

  • در حین پخت پنیر ماکارونی، تکه های بیکن ترد را آماده کنید.

  • پنیر ماکارونی را از فر خارج کنید و روی آن را با تکه های بیکن ترد و جعفری خرد شده تزئین کنید.

یادداشت

  • ماکارونی را چند دقیقه کمتر از آنچه در بسته بندی ذکر شده بپزید، در حین پخت در سس به پختن ادامه می دهد.
  • وسوسه نشوید که پنیر رنده شده بخرید! پنیر خود را با استفاده از box grater as the pre-grated cheese contains some coating that prevents the cheese from melting.
  • The cheesy béchamel sauce is the most important part of the whole recipe. There are some great detailed tips and a video on my Baked Cheesy Cauliflower post if you want to learn how to make perfectly silky béchamel sauce each time.
  • If you want extra crust and color on your Smoked Gouda Mac and Cheese, broil it for 2-3 minutes after baking it for 15 minutes in the preheated oven.
  • The leftovers would keep for up to five days when refrigerated in an airtight container.
  • You can freeze the leftovers for up to 3 months if you want to keep them longer. However, the texture would be less creamy but would still taste amazing.

Nutrition

Calories: 948kcalCarbohydrates: 90gProtein: 40gFat: 47gSaturated Fat: 27gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 14gTrans Fat: 1gCholesterol: 138mgSodium: 1797mgPotassium: 552mgFiber: 4gSugar: 11gVitamin A: 1188IUVitamin C: 0.3mgCalcium: 807mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا